Paula Seling va fi ”De Florii … Acasă”. Ce alte spectacole a pregătit Teatrul Municipal Baia Mare?

Săptămâna aceasta aduce două noi spectacole în repertoriul Teatrului Municipal Baia Mare: ”Ce scrie pe semn?”, regia Eduard Bîndiu și ”De Florii… Acasă”, regia muzicală Călin Ionce.

”Ce scrie pe semn?” este o coproducție a Teatrului Mnicipal Baia Mare cu Asociația Culturală Artspot și are programate două premiere, astfel:  prima are loc miercuri, 13 aprilie, iar a doua este programată joi, 14 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Studio.

Distribuția este formată din membrii trupei de teatru Artwist, coordonați de Eduard Bîndiu: Anda Pop, Adriana Andronic, Ariana Vintilă, Andrei Marc, Izabela Tsujimoto, Helga Czegenyi.

Despre spectacol: ”Dorința libertății, iluzia libertății, încercarea de a o obține, păstra și explica ne urmărește încă din grădina Edenului.

Modul în care vorbești, mănânci sau te îmbraci, dormi, iubești sau visezi, este influențat și construit de toți oamenii pe care i-ai întâlnit, însă există mereu o parte doar a ta, un ceva pe care doar tu îl ai, de exemplu dorința de a sta într-o după amiază pe iarbă…

Ce facem când regulile societății devin absurde, când libertatea ți se vinde la tot pasul, frumos ambalată, dar goală pe dinăuntru, când fericirea măsoară un metru pătrat în care ți se permite să te regăsești?

„Nimeni nu e liber, chiar și pasările sunt legate de cer” (Bob Dylan).
Întrebarea este, tu ai ales singur ce te îngrădește?”

Spectacolul durează 30 de minute, iar prețul unui bilet este de 10 lei.

”De Florii…  Acasă”  este un spectacol muzical, regizat de Călin Ionce, cu Paula Seling în calitate de invitat special, având premiera duminică, 17 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Mare.

Alături de Paula Seling vor interpreta artiștii Secției Revistă și invitațiil lor: Dorin Griguța, Dan Cordea, Răzvan Pașca, Sonia Codorean, Andrei Petruș, Paula Crișan, Ema Dumitran, Diana Topan, Teodora Stupar, Vasile Pop, Petru Damșa, Adi Mureșan, Adam Jenei și Adrian Bogdan.

 

Duminica Floriilor marchează an de an intrarea Domnului în Ierusalim. Sub auspiciile sale, echipa Secției Revistă a Teatrului Municipal Baia Mare celebrează această zi însemnată printr-un spectacol ce se încadrează în categoria evenimentelor de neratat.

În primitoarea atmosferă de ”acasă”, vocea și prezența inegalabilă a Paulei Seling vor adăuga sărbătorii de Florii sunetul muzicii care înalță și înnobilează.

 

Durata spectacolului este de 90 de minute, iar prețul unui bilet este 25 de lei.

 

 

Secția Păpuși

 

Sâmbătă, 16 aprilie, cei mici sunt așteptați la un spectacol vesel și interactiv. De la orele 10.00 și 11.30, la sala Teatrului de Păpuși, copiii vor urmări  ”Clovnii în vacanță” de Ionel Tănasă, regia Iulian Bulancea.

Distribuția spectacolului este formată din actorii Carmen și Iulian Bulancea.

 

Despre spectacol: ”Ați auzit cu siguranță de clovni. Personaje colorate, vesele, în general și foarte simpatice. Ei bine, în spectacolul nostru îi puteți întâlni pe cei doi clovni împreună cu întâmplările și experiențele lor de o viața, presărate cu momente uneori hazlii sau triste, alteori stângace sau melancolice, dar cu siguranță pline de viață.” (Iulian Bulancea)

Spectacolul durează 40 de minute, iar prețul unui bilet este de 7 lei.

 

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 7 lei ( 10 lei premieră) la secția Păpuși ,                              20 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă / 25 lei la premieră

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Program casierie:

Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00
Duminică 18.00 – 19.00


Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.