Pentru Prodance 2000 urmează un week end cu de toate: concurs, show, petrecere și seminar

show Bogdan Suciu & Carina Breban Prodance 2Programul începe să se intensifice de la o săpămână la alta în cadrul școlii de dans Prodance 2000 Baia Mare. În week end-ul precedent, Bogdan Suciu și Carina Breban au reprezentat clubul la Campionatul Național pe secțiuni, fiind la un pas de semifinala unei categorii cu peste 30 de perechi. La finele acestei săptămâni, alte perechi vor fi angrenate într-un concurs național – Cupa Cetate Ardud. Dincolo de emoțiile competiționale, dansatorii de la Prodance 2000 au de vineri până duminică agenda plină, la club fiind planificate show-uri de dans și o petrecere (pentru vineri), plus un seminar de dansuri latino (pentru sâmbătă și duminică).

  • Bogdan și Carina, la un pas de semifinala Campionatului Național pe secțiuni

Perechea formată din Bogdan Suciu și Carina Breban a reprezentat Prodance 2000 la finele săptămânii precedente în cadrul Campionatului Național pe secțiuni, competiție care a adunat în Sala polivalentă din București peste 470 de perechi din întreaga țară. Băimărenii au evoluat în cadrul categoriei Adult (19-34 ani) Open, secțiunea Standard, plasându-se pe locul 13 din 33 de perechi. ”Doar câteva puncte i-a despărțit de semifinală. Rezultatul este unul mulțumitor dat fiind că ambii sunt studenți în Cluj Napoca, Bogdan la Științe Economice, iar Carina la Design Vestimentar. Pentru ei este foarte importantă în acest moment educația academică, dar, pasionați de dans fiind, au dorit să mențină legătura și cu competițiile sportive importante”, a informat antrenorul celor doi, Lorand Ilyes.

  • după medalii, la Cupa Cetate Ardud

Următoarea competiție pentru perechile de la școala de dans băimăreană va avea loc la finele acestei săptămâni, în 12 martie. Este vorba despre Cupa Cetate Ardud, concurs național derulat sub egida Federației Române de Dans Sportiv și aflat la prima ediție. Circa 15 dintre perechile de performanță de la Prodance 2000 vor ținti un loc cât mai bun în această întrecere.

  • vineri – show și petrecere, sâmbătă și duminică – seminar Latino

judit borzasiȘi dacă parte dintre perechile clubului vor lupta sâmbătă pentru medalii, ceilalți dansatori de la Prodance 2000 au și ei acțiuni în agenda de week end. Vineri seara la școala de dans are loc un show de dans sportiv susținut de perechi ale clubului, după care va urma o petrecere organizată cu prilejul zilei de 8 Martie. De asemenea, sâmbătă și duminică revine la Prodance 2000 Judit Borzasi, instructor-coregraf la școala de dans Sonrisa Dance Center din Cluj Napoca, pentru un nou workshop de dansuri latino de stradă (salsa, bachata și kizomba).

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.