Percheziţii de amploare în Maramureș. Polițiștii răscolesc judeţul. Vezi ce caută.foto

Percheziţii de amploare în Maramureș. Polițiștii răscolesc judeţul. Vezi ce caută.foto

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Astăzi, 15 iunie, pentru probarea activității infracționale a unui dezvoltator imobiliar, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de evaziune fiscală, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Maramureș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, în județul Maramureș.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că, în perioada 5 iulie 2017 – 31 martie 2021, o persoană, aflată în calitate de reprezentant al societății comerciale, nu ar fi evidențiat în contabilitate toate veniturile realizate din activitatea economică derulată și nu ar fi declarat organelor fiscale obligațiile de plată privind impozitul pe veniturile microîntreprinderilor și T.V.A., cu scopul diminuării obligațiilor de plată față de bugetul de stat.

Implicațiile fiscale rezultate din activitatea infracțională au avut ca rezultat cauzarea unui prejudiciu estimat la 524.415 lei, reprezentând impozit pe veniturile microîntreprinderilor și T.V.A.

La activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, polițiștii continuă cercetările, pentru documentarea întregii activități infracționale, urmând a fi dispuse măsuri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.