Percheziții DNA la polițiști și procurori

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în anul 2015.

În cursul zilei de 18 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în județul Teleorman, din care 3 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Percheziţiile vizează Serviciul Poliţiei Rutiere din IPJ Teleorman şi la o unitate de Parchet, au declarat surse judiciare.  De asemenea, susţin sursele, sunt percheziţii la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Teleorman.

Potrivit surselor citate, sunt vizaţi un procuror, şeful Poliţiei rutiere, subordonaţi ai acestuia, iar cercetările se referă la fapte de corupţie în legătură cu obţinerea frauduloasă a permiselor de conducere. La finalul percheziţiilor, persoanele suspecte vor fi aduse la DNA central pentru audieri.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.