Percheziţii în Maramureș. Polițiștii răscolesc județul. Vezi ce caută…foto

Percheziţii în Maramureș. Polițiștii răscolesc județul. Vezi ce caută…foto

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Azi, 15 martie, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară pe raza comunei Lăpuș, la domiciliul și proprietățile unui bărbat de 57 de ani.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul deține o instalație de producție artizanală, prin intermediul căreia produce, în afara antrepozitului fiscal, cantități însemnate de băuturi spirtoase, produse accizabile supuse marcării, rezultate din fermentarea alcoolică și distilarea fructelor, pe care ulterior le comercializează pe teritoriul României, sustrăgându-se de la plata obligațiilor fiscale.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate a fost identificată și indisponibilizată cantitatea de aproximativ 600 de litri lichid incolor cu proprietăți organoleptice de băutură spirtoasă, cu o valoare de piață de aproximativ 21.000 de lei.

De asemenea au fost identificate și ridicate diverse înscrisuri de natură a proba activitatea de producție și comercializare a băuturilor alcoolice.

Totodată, au fost identificate două instalații artizanale neautorizate utilizate la producția băuturilor alcoolice accizabile, cu privire la care reprezentanții Direcției Regionale Vamale Cluj, au dispus măsuri legale.

Sub coordonarea procurorului de caz polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de producerea de produse accizabile care intră sub incidența regimului de antrepozitare prevăzut în afara unui depozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă și în vederea documentării și probării întregii activități infracționale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.