PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC pe raza municipiului Baia Mare

perchezitiiPoliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Maramureş şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj au efectuat trei percheziţii domiciliare, pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de risc.

La data de 28 mai a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş şi procurorii D.I.I.C.O.T- Serviciul Teritorial Cluj au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Baia Mare.

Activităţile au vizat trei persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de risc şi mare risc.

La acţiune au participat şi poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş şi de un echipaj canin din cadrul Direcţiei Regionale a Vămilor-Cluj.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate telefoane mobile şi alte bunuri cu valoare probatorie.

Faţă de un bărbat, în vârstă de 32 de ani din Baia Mare, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, de Serviciul Român de Informaţii şi de Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.