Perechi ideale pe marele ecran, la cuțite în viața reală.

x filesChiar dacă au avut chimie pe marele ecran, nu înseamnă că vedetele erau în relații bune în realitate. Iată mai multe celebrități care nu s-au înțeles deloc pe platourile de filmare:

Claire Danes & Leonardo DiCaprio, ‘Romeo + Juliet’ (1996)

Nu toată lumea s-a îndrăgostit de Leonardo DiCaprio pe platourile de filmare ale peliculei romantice „Romeo și Julieta”, în regia lui Baz Luhrmann. Deși i-au interpretat pe eroii loviți de Cupidon, cei doi actori nu se agreau deloc în realitate. Se spune că Danes nu aprecia deloc stilul copilăresc afișat de Leo în pauzele de filmare și îl evita cu fiecare ocazie, adică de fiecare dată când nu filmau o scenă împreună.

Sharon Stone & Billy Baldwin, ‘Sliver’ (1993)

Au filmat scene fierbinți împreună dar relația dintre cei doi a rămas una rece în afara ecranului. Se pare că actrița îl disprețuia atât de tare pe Baldwin încât l-a mușcat de limbă în timpul unei scene erotice.

Teri Hatcher & Marcia Cross, ‘Desperate Housewives’ (2004-2012)

Deși serialul urmărește povestea a cinci prietene, Teri Hatcher nu făcea parte din grup după ce camerele de filmat se opreau. Colega de platou Eva Longoria a spus despre ea că e „retrasă”, ceea ce confirmă zvonurile potrivit cărora restul castului nu plăcea deloc. Persoana cu care Hatcher era cu adevărat la cuțite era Marcia Cross, cu care a avut o ceartă aprinsă la o ședință foto pentru Vanity Fair, după ce s-a supărat că s-a așezat prea în față în poză.

Mai multe pe feminis.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.