PERICOL EXTREM la bancomate. Iată ce METODE folosesc hoţii pentru a sustrage bani

bancomatFurculiţa şi pisicuţa sunt cele mai tari metode de jefuit ATM-urile. Zeci de tineri români au reuşit să dea lovitura cu aceste metode în ultimul an. Hoţii au însă şi o metodă nouă de făcut rost de bani, care nu implică un card bancar, informează România TV.

Anchetatorii spun că cea mai nouă metodă constă în virusarea şi controlul electronic al bancomatului vizat. Astfel, hoţii reuşesc să scoată sume importante, accesând sistemul informatic al bancomatului.

De asemenea, anchetatorii mai spun că se foloseşte şi metoda pisicuţa, prin montarea unor dispozitive de clonare a cardurilor. Altă metodă se numeşte furculiţa şi constă într-un dispozitiv prins în fanta de eliberare numerar, iar sumele retrase sunt blocate în acel dispozitiv. Ulterior, după o oră, două, hoţii vin şi scot banii.

Sursa: rtv.net

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Las comentariul,referitor la ce?să se ia măsuri drastice pentru huliganii ce vandalizează Bancomatele, nu sunt remedii ai anihila pe acești INDIVIZI, sunt atât de inteligenți k nu le vine nimeni de hac(n-are nimeni AC de Cojocul LOR)să se implice cei LEGIUITORUL…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.