Pericolul tornadelor este tot mai prezent în România. Furtunile care vor distruge case și gospodării vor fi tot mai frecvente

Filmele despre catastrofe meteo sunt deja depășite de realitate (Profimedia)Filmele despre catastrofe meteo sunt deja depășite de realitate (Profimedia).

Pericolul tornadelor este tot mai prezent în România. Țara noastră este lovită de fenomene meteo din ce în ce mai extreme. De la grindină de mari dimensiuni, până la tornade care au îngrozit lumea. Săptămâna aceasta meteorologii au emis alertă de cel mai înalt nivel de tornadă. Specialiștii avertizează că fenomenele care urmează vor fi și mai dure, asta pentru că schimbările climatice sunt ireversibile.

Săptămâna aceasta, meteorologii au emis alertă pentru România de 3 din 3 de tornadă. Vântul a suflat cu peste 100 de kilometri pe oră.

Specialiștii trag un semnal de alarmă și spun că tornadele vor continua să se producă în România. Din cauza temperaturilor tot mai crescute de la un an la altul, la fel pot ajunge și tornadele care se formează la noi să crească în intensitate și să aibă urmări devastatoare, avertizează experții.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.