Permis de conducere fals, descoperit în PTF Siret

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au întocmit dosar penal unui cetățean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals, având însemnele autorităților din Ucraina.

Ieri, 6 mai a.c., în jurul orei 15.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din țară un cetățean ucrainean, în vârstă de 34 de ani, conducând un microbuz înmatriculat în Ucraina.

Existând suspiciuni cu privire la permisul de conducere prezentat la control, colegii noștri au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul, având însemnele autorităților din Ucraina, nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unuia autentic, fiind fals total.

În cauză polițiștii de frontieră suceveni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.