Permis de conducere fals, descoperit la ieșirea din țară

Un cetățean ucrainean este cercetat de polițiștii de frontieră sătmăreni după ce la controlul de frontieră bărbatul a prezentat un permis de conducere fals.

Luni, 02 octombrie a.c., în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din România un cetățean ucrainean în vârstă de 35 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Porche Cayenne, înmatriculat în Ucraina.

Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din România, colegii noștri i-au solicitat celui aflat la volan și permisul de conducere. Tânărul ucrainean a prezentat un permis de conducere care nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unui act autentic. Bărbatul a declarat că el avea un permis de conducere valabil, dar, locuind în Polonia, când a trebuit să își preschimbe documentul, a solicitat acest lucru on-line, iar documentul pe care l-a primit ulterior în poștă este cel pe care l-a prezentat la controlul de frontieră.

În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.