Persoanele care nu activează în cadrul Palatului Administrativ intră în instituție doar în condiții speciale

În vederea prevenirii infectării cu coronavirus a personalului propriu din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Maramureș și din instituțiile subordonate precum și a cetățenilor care apelează la serviciile acestor instituții s-au stabilit o serie de măsuri cu privire la accesul în sediul instituției județene. Despre toate aceste decizii date prin dispoziția președintelui Consiliului Județean Maramureș, care este și conducătorul grupului de lucru constituit la nivelul CJ, șeful administrației județene, Gabriel Zetea, a vorbit în cadrul conferinței de presă organizate în Cabinetul Președintelui.

 Accesul personalului din aparatul propriu al Consiliului Județean Maramureș precum și din celelalte instituții care au sediu în Palatul Administrativ se face pe baza legitimațiilor personale, în intervalul orar stabilit. Persoanele care manifestă semne de răceală sau gripă (tuse, strănut, etc.) vor purta în mod obligatoriu măști de protecție.

Persoanele angajate în alte instituții sau reprezentanții administrațiilor publice locale care trebuie să rezolve anumite situații la Palatul Administrativ vor avea acces în sediu doar după legitimarea și notarea în registrul special de evidență. Nu vor avea acces în sediu persoanele care prezintă semne de îmbolnăvire: tuse, strănut, rinoree, etc.

Accesul persoanelor din afara instituției este permis doar la serviciul Registratură al Consiliului Județean și al Instituției Prefectului. Celelalte instituții care au sediul în Palatul Administrativ vor stabili modalitățile de relații publice, astfel încât acestea să se desfășoare doar în spațiul amenajat în holul de la intrare.

Se interzice utilizarea intrării directe din exterior  prin ușa de acces situată la demisol în holul care duce la cantină.

Se interzice accesul în clădire al persoanelor care distribuie sau vând produse alimentare sau manufacturiere precum și a serviciilor de catering.

Se interzice accesul la etajele superioare a persoanelor din afara instituțiilor.

Pentru persoanele din instituțiile și serviciile din subordine, accesul în interes de serviciu în Palatul Administrativ va fi permis doar cu aprobarea conducătorului compartimentului la care se deplasează.

Personalul din Serviciul Județean de Pază a primit în consemn punerea imediată în aplicarea a măsurilor privind accesul în clădire.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.