Persoanele fizice autorizate/juridice care desfășoară activități economice pe raza municipiului Baia Mare pot obține, pe loc, viza anuală pentru autorizațiile/acordurile de funcționare

Persoanele fizice autorizate/juridice care desfășoară activități economice pe raza municipiului Baia Mare pot obține, pe loc, viza anuală pentru autorizațiile/acordurile de funcționare

Începând cu data de 16 ianuarie 2023, la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, persoanele fizice autorizate/juridice care desfășoară activități economice pe raza municipiului Baia Mare pot obține, pe loc, viza anuală pentru autorizațiile/acordurile de funcționare.

Operatorii economici care depun în format fizic, la Serviciul Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare, str. Gheorge Șincai nr. 37, documentele necesare și dovada achitării taxei aferente, vor obține pe loc viza anuală necesară.

Acest demers vine să completeze seria măsurilor aplicate deja în vederea simplificării și eficientizării modalităților prin care cetățenii municipiului Baia Mare obțin diverse avize sau aprobări din partea Autorității Locale.

“Continuăm seria demersurilor întreprinse de-a lungul ultimilor ani pentru sprijinirea băimărenilor care doresc să obțină diverse avize sau aprobări din partea Administrației Publice Locale. Am decis aplicarea unor măsuri care să permită de acum posibilitatea obținerii vizelor anuale pentru autorizațiile/acordurile de funcționare pe loc, eliminând atât deplasările multiple la sediul Autorității Locale, cât și timpii de așteptare.

Este încă un pas pe care îl facem pentru deschiderea față de cetățenii municipiului Baia Mare și pentru creșterea promptitudinii cu care răspundem solicitărilor acestora” arată Cătălin Cherecheș, primarul Municipiului Baia Mare.

Tot la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, începând cu anul 2022, viza anuală pentru autorizațiile/acordurile de funcționare poate fi obținută inclusiv online, accesând www.baiamare.ro/ Secțiunea Servicii Publice/Activități Comerciale/Vizarea anuală a autorizațiilor/acordurilor de funcționare (online), https://www.baiamare.ro/ro/Servicii-publice/Activitati-comerciale/Vizarea-anuala-a-autorizatiiloracordurilor-de-functionare(online)/

Vizarea anuală a autorizațiilor/acordurilor de funcționare este obligatorie până la data de 31 martie a fiecărui an.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.