PES activists România susține rămânerea la guvernare a Partidului Social Democrat

pesOrganizația PES activists România, compusă din peste 8000 de membri în toată țara, susține rămânerea la Guvernare a Partidului Social Democrat. Decizia a fost luată în Biroul Permanent al organizației.

„În cadrul Biroului Permanent al Organizației PES activists România s-a luat decizia în unanimitate de voturi ca structura și militanții noștri să depună eforturi pentru a susține rămânerea la Guvernare a Partidului Social Democrat. Prin acest demers, cei peste 8000 de membri ai organizației noastre își reafirmă sprijinul pentru măsurile economice și sociale întreprinse de Guvernul României. Partidul Social Democrat trebuie să se reafirme ca principal actor în această guvernare, iar în acest sens trebuie să comunicăm mai bine și mai mult cu cetățenii și simpatizanții noștri”, a explicat decizia Președintele organizației, europarlamentarul Victor Negrescu.

Referindu-se la discuțiile din interiorul Partidului Social Democrat, organizația PES activists România și-a reiterat sprijinul pentru un proiect de echipă.

„Structura noastră este prin definiție axată pe politica europeană, iar modelul promovat de stânga în Europa este unul al echipei. Credem că, astăzi, Partidul Social Democrat are nevoie mai mult ca oricând să rămână unit. Sperăm că viitorul Comitet Executiv al PSD va alege o formulă de echipă și mai ales va sprijini un parteneriat clar între Guvern și partid”, a reiterat europarlamentarul PSD.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.