Peste 200 litri alcool fără documente de proveniență

politia de frontieraPolițiștii de frontieră maramureşeni au descoperit într-o mașină 213 de litri de alcool pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta niciun document de proveniență.

În data de 04 mai a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Poienile de Sub Munte au oprit pentru control, în localitatea Leordina, județul Maramureș, o autoutilitară marca Volkswagen, în care se afla Ioan L., în vârstă de 70 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului polițiștii de frontieră au descoperit 8 recipienţi care conțineau un lichid incolor cu miros de alcool pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta niciun document de provenienţă.

Bărbatul, precum şi autoturismul au fost conduse la sediul SPF Poienile de Sub Munte pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 213 de litri alcool pe care bărbatul urma să o transporte în localitatea Poienile de Sub Munte.

Persoana în cauză este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita de băuturi spirtoase peste 200 de litri.

Cei 213 litri de alcool, au fost ridicaţi în vederea confiscării.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.