Peste 35 mc lemn transportat ilegal de un bărbat din Moisei, confiscat de poliţiştii din Borsa

lemne-taiate-ilegal-politie2Peste 35 mc lemn transportat ilegal de un bărbat din Moisei, confiscat de poliţiştii din Borsa 

Poliţiştii maramureşeni acţionează în mod constant pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor silvice şi depistarea şi sancţionarea persoanelor care aduc atingere fondului forestier.

Astfel, ieri 26 aprilie, poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice şi cei din Leordina împreună cu specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Cluj Napoca şi cei din cadrul Administraţiei Parcului Natural Munţii Maramureşului au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale din domeniul silvic.

Poliţiştii au controlat mai multe autovehicule care transportau lemn pe raza comunei Repedea iar în urma verificărilor efectuate au identificat două transporturi ilegale de material lemnos.

Şoferii au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 2 000 de lei fiecare iar lemnul, aproximativ 19 mc, a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Poieni.

Şi poliţiştii din Borşa au acţionat ieri pentru depistarea persoanelor care comit ilegalităţi silvice. În urma controalelor efectuate, poliţiştii au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 6 000 de lei şi au confiscat aproximativ 35 mc de lemn de esenţă răşinoasă, transportaţi ilegal de un bărbat din Moisei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.