Piatra de temelie a primului bloc ANL din Seini, pusă de premierul Victor Ponta

seiniMiercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramureșul a primit o vizită importantă de la centru. În județul nostru a ajuns premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea și Daniel Constantin, eurodeputați, reprezentanți de seamă ai PSD și PC.

Programul în Maramureș al primului ministru al României, Victor Ponta, președinte al PSD a început miercuri, la ora 15.00, în Seini, unde a participat la punerea pietrei de temelie a primului bloc ANL din localitate. Aici a fost însoțit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputații Daciana Sârbu și Corina Crețu, Ioan Rus, Mircea Pașcu, dar și de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Nu au lipsit nici personalitățile județene, respectiv președintele PSD Maramureș și organizator al evenimentului, Gabriel Valer Zetea, alături de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, secretarul executiv al filialei județene și secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea, primarul orașului Seini, Gabriela Tulbure (PSD), edilul localității Tăuții Măgherăuș, Anton Ardelean (PSD), senatorii Liviu Marian Pop și Sorin Ovidiu Bota, deputatul  PSD de Baia Mare, Florin Tătaru, președintele PC al Consiliului Județean, Zamfir Ciceu.

Premierul a pus piatra de temelie la fundația blocului ANL care se construiește în localitate. După discuțiile cu muncitorii, primului ministru, Victor Ponta și echipei care-l însoțea le-a fost prezentată Strategia de Dezvoltare Durabilă a orașului Seini 2014 – 2020, în Casa de Cultură a localității. Vicepremierul Liviu Dragnea a menționat că șantierul ANL de la Seini este primul de acest fel deschis în țară din 2011, în semn de prețuire pentru Transilvania și pentru Maramures. Liviu Dragnea a promis că, împreună cu Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, va veni des la Seini pentru a vedea cum se implementează Strategia de Dezvoltare Durabilă a orașului în perioada 2014 – 2020. Premierul Ponta a lăudat elaborarea acestei strategii de către autoritățile din Seini și a specificat că e nevoie de astfel de proiecte peste tot în România. Primul ministru a punctat și importanța agriculturii în dezvoltarea economică a țării și a subliniat creșterea înregistrată de țara noastră în acest domeniu, în ultimii doi ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.