Piscina de Poveste – cu ocazia zilei de 1 iunie “Ziua Copilului”

DrurelaxAquasport Drurelax organizeaza cu ocazia zilei de 1 iunie “Ziua Copilului”, un maraton al distractiei. Copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 14 ani, sunt invitati sa participe in cadrul activitatiilor special concepute pentru ei. Astfel, juniorii sunt atrasi in activitati haioase, derulate in atat in apa, cat si in spatii special amenajate si dedicate jocului si creativitatii. Cei mici vor păși într-o lume colorată și dulce, populată cu personaje de poveste și foarte multe surprize. De la ora 9 și până la ora 16  se vor bucura de jocuri, concursuri si sport. Pe langa joaca, micii inotatori isi vor putea demonstra talentele la concursul de inot .Vor fi rasplatiti cu dulciuri, cadouri, medalii si multe alte surprize…

Inscrierea se face inainte de data de 30.05.2014, prin telefon 0731005723 sau prin e-mail la drurelax@gmail.com. Plata pentru participare se face inainte sau cel tarziu la data de 30.05.2014; Copii care se inscriu dupa data de 30.05 sau in data de 1 iunie vor fi luati in considerare, dar nu vor putea participa la toate  activitatiile.

Programul incepe Duminica, 01.06.2014 la ora 9:00 la receptia AquaSport Drurelax.

In data de 1 Iunie pretul biletului pentru un copil este de 20 de lei, iar parintele insotitor plateste un bilet de 25 de lei (pret care contine accesul la bazine si la zona de Spa & Wellness). Acest pret este doar pana la ora 16:00, dupa care intra pretul normal de weekend: 15 lei intrarea pentru copii, respectiv 35 lei pentru adulti.

Numarul de locuri pentru eveniment este limitat din aceasta cauza inscrierea trebuie facuta din timp.

La receptie copii vor fi intampinati de Alba ca Zapada, Zana cea Buna, Cenusareasa si Piratul Jack.

Evenimentul este impartit in 3 etape

I. Jocurile pe asfalt

– copiii vor face desene cu creta, jocuri si enegizere

II. Jocuri in piscina

– se vor face echipe care  vor concura pentru premiul cel mare;

– jocuri cu mingea , cu baloane , gimnasitica in apa (aquagym) si marea batalie a Vikingilor!

III. Concurs de inot

– pentru copiii mai experimentati va fi si un concurs de inot, cu medalii si premii. Pentru concursul de inot, inscrierile se vor face separat.

Vă aşteptăm cu drag!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.