Placinta XXL un  local inedit din Recea , Maramureș. Cea mai bună plăcintă de dimensiuni gigant gătită din ingrediente naturale de familia Sorin Dorolțan!

Placinta XXL un  local inedit din Recea , Maramureș. Cea mai bună plăcintă de dimensiuni gigant gătită din ingrediente naturale de familia Sorin Dorolțan!

Familia Dorolțan Sorin a dat naștere unei afaceri de familie în urmă cu 13 ani , restaurantul Plăcinta XXL.Sorin alături de copii:  2 feciori, 2 nurori și 4 nepoți ,  se mândrește  cu ceva unic în zona Băii Mari, mai exact în localitatea Recea : un restaurant cu profil românesc combinat cu cel mediteranean, în care predomină  ingredientele tradiționale  , iar regina bucătăriei  este  plăcinta  gătită ca la mama acasă, de dimensiuni XXL.

Murăturile , dulceața, ceaiul natural -din plante alese cu multă grijă de proprietari, vin să completeze ambianța plăcută din incinta localului. În pregătirea bucatelor nu folosesc amelioratori, totul este proaspăt, inclusiv  puiul la rotisor este gătit și rumenit sub privirile clientului.

Localul oferă servicii calitate pentru toți cei care doresc să savureze  mâncare locală  . Așa cum ne-a declarat  proprietarul, Sorin Dorolțan, alintat de cunoscuți ca Botzzo, pentru ei ca și furnizori de servicii, pe primul loc contează clientul, Dumnezeu le-a dat  de toate din belșug, de aceea  acum contează să vină în întâmpinarea clienților, prin produse gătite cu mult suflet.

În prag de sărbători organizează  evenimentul “Masa săracului cu masa bogatului” moment în care cei mai necăjiți trec pragul localului pentru a se bucura de bucatele gătite de familia Dorolțan, puse la dispoziția clienților gratis.

Copiii sunt cei mai  răsfățați , există amenajat un punct de joacă rustic, iar cei mici însoțiți de cei mari sau în cadrul unor activități extrașcolare pot participă la activități care au ca finalitate gătirea unor bunătăți. Pentru cei mici frământatul și  întinsul aluatului  reprezintă o provocare : ce gătești, aia mînânci , este sloganul activităților pentru cei mici, de aceea sunt puși la o mare provocare.

Sorin și cei 4 angajați sunt bucătari pregătiți în școli de renume , iar ca o încununare a succesului a fost și participarea  la competiția Master Chef.

Capacitatea localului este în prezent pentru 60 de persoane, urmează amenajare a unei noi încăperi  pentru a asigura o capacitate maximă de 120 de locuri. Se organizază și evenimente private , familia Dorolțan este deschisă la orice solicitare.

Există și o parcare privată, iar dacă clientul dorește ca mașina să strălucească în interior , acest serviciu se poate asigura  , la cerere, de către angajații localului.

Urmează  amenajarea unei pensiuni cu servicii incluse de tip demipensiune, în prezent actele sunt depuse pentru autorizare.

Programul localului este de Luni-Sâmbătă  în intervalul  orar 8-22,00 iar Duminică e deschis până la 12,00, se pot face comenzi și prin telefon.

Adresa localului : Placinta XXl, adresă. str. Europa, nr. 81; 437225 Comuna Recea, Maramureș. Telefon, +40 742 353 353.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.