Plaja de la munte se întoarce pentru o nouă ediție „Baia Mare Beach Handball Challenge”.

Clubul CS Marta Baia Mare împreună cu CS Minaur și primăria Muncipiului Baia Mare lansează din nou o provocare handbaliștilor și iubitorilor de handbal din România și îi invită în 1-9 Iulie 2017 la Baia Mare să ia parte la un eveniment multi-sport în care distracția, spectacolul și fair play-ul vor trezi din nou la viață Centrul Vechi al orașului.

Dacă anul trecut, în cadrul primei ediții organizatorii au oferit băimărenilor ocazia să experimenteze beach handball-ul pe o perioadă de 3 zile, mobilizând peste 100 de sportivi și pasionați ai sportului, anul acesta au dus competiția la un alt nivel. Timp de 9 zile băimărenii vor avea parte de căldură, voie bună, handbal pe plajă, piruete spectaculoase, soare din abundență, iar spectacolul va fi de neuitat datorită numeroaselor competiții și activități pe care le-au pregătit organizatorii:

  • 1-2  Iulie Turneu de beach handball pentru amatori și juniori (categorii feminin și masculin)
  • 7-9 Iulie Turneu de beach handball internațional pentru handbaliști profesioniști sau foști handbaliști la care sunt invitați să se înscrie atât cei din România cât și din afara tării.

Între cele două competiții organizatorii au pregătit activități atât pentru cei mici cât și pentru cei care vor să facă mișcare pe plaja de la munte, cum ar fi: concursuri de castele de nisip, beach fotbal, beach voley, reprezentații de karate, kangoo jumps, dansuri și multe surprize.

Cui se adresează evenimentul?

Competiția se adresează iubitorilor de handbal – amatori sau profesioniști – din toată țara și va avea două categorii: feminin și masculin. De asemenea sunt așteptați în număr cât mai mare spectatori, suporteri, amatori de show sportiv și de relaxare. Singura cerință obligatorie este distracția. Te menții în formă în timp ce te distrezi cu prietenii pe plajă.

Condițiile de validare ale echipelor înscrise în competiție:
1. Completarea formularului de inscriere – click aici https://goo.gl/ZeD1OP.
2. Echipa să fie alcătuită din 6-8 membri

  1. Achitarea taxei de 20lei/membru.

Pentru detalii suplimentare, organizatorii vă stau la dispoziție și îi puteți contacta la numărul de telefon 0740 306 688 sau pe email martatudormihai@yahoo.com.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.