Plan roşu de intervenţie . Un mort şi doi răniţi după ce explozia a dislocat o mare parte din etajul unui bloc

ISU Dolj anunţă, miercuri seară, o explozie neurmată de incendiu într-un bloc din municipiul Craiova.

ISU Dolj anunţă că încă o persoană a fost transportată la spital. Toate cele trei victime ale exploziei din Craiova sunt conştiente, iar una a suferit atac de panică.

În cazul unei femei extrase de sub dărâmături a fost declarat decesul, alți doi bărbați au fost duși la spital.

La nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

Forțe alocate: 1 autospecială de stingere, 2 autospeciale de descarcerare, 1 container multirisc, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 unitate de terapie intensivă mobilă, 3 ambulanțe SMURD și 2 ambulanțe aparținând SAJ.

O explozie neurmată de incendiu s-a produs, miercuri seară, într-un bloc din municipiul Craiova, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie.

”În urma evenimentului, s-a prăbuşit o parte a etajului 1. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului”, a transmis, miercuri seaăr, ISU Dolj.

Din primele informaţii, în urma deflagraţiei 3 persoane sunt afectate, dintre care 1 este inconştientă. Potrivit ISU Dolj, aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil, iar pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.