Planta cu efecte tămăduitoare pentru bolile trupești și sufletești – Cum ne ajută „Palma Maicii Domnului”

În tradiția poporului nostru și în limbajul nostru popular, mai multe flori și plante poarte numele Maicii Domnului și multe dintre ele au efecte tămăduitoare atât pentru bolile trupești cât și pentru ele sufletești. Cea mai cunoscută plantă din această categorie este Palma Maicii Domnului.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Această plantă are proprietăți vindecătoare pentru multe afecțiuni și boli. Preparatele din această plantă (pulberea, oțetul, uleiul volatil, tinctura, vinul, infuzia) au efecte antihipertensive, antiinflamatoare și antimicrobiene, contribuind și la scăderea nivelului de zahăr din sânge. De asemenea, poate ajuta și la curățarea sângelui și în prevenirea bolii Alzheimer.

Este o plantă cu beneficii atât de numeroase încât este de folosit în industria cosmetică, ca ingredient, pentru proprietățile sale cicatrizante. Tinctura, pe de altă parte, stimulează creșterea părului și-l întărește de la rădăcină.

Legenda spune că Maica Domnului cu micul Iisus în brațe a căutat adăpost la mai multe plante ca să scape de soldații lui Irod. Singura plantă care a primit-o și i-a oferit adăpost în acele momente grele a fost Palma Maicii Domnului. La plecare, Maica Domnului a binecuvântat planta, menind-o să aibă puteri vindecătoare: „De azi înainte și până în eternitate, tu vei fi floarea preferată a oamenilor. Îți dau puterea să vindeci pe om de toate bolile și să-l salvezi de la moarte așa cum au făcut tu pentru mine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.