Platforma Fivekeep – inovatia momentului in materie de recrutare

Recrutarea fortei de munca nu a fost niciodata mai usoara, asa cum este acum, datorita unei inovatii de ultim moment – platforma de recrutare Fivekeep. Lansata recent in Romania, dar cu aspiratii mari in ceea ce priveste functionalitatea acesteia si in alte tari din Europa si Statele Unite ale Americii, platforma de recrutare Fivekeep vine in sprijinul tuturor angajatorilor care sunt interesati sa coopteze noi membri in companie sau in firma, insa printr-o modalitate mult mai eficienta si mai ieftina, comparativ cu serviciile unui specialist in resurse umane sau cu sustinerea unui departament de HR.

In acest sens, platforma de recrutare Fivekeep asigura o recrutare eficienta mai rapida in selectia candidatilor cu cel mai mare grad de compatibilitate. In acest fel, posibilitatea de a aduce oameni nepotriviti in compania ta scade considerabil. Un element de noutate care si-a facut simtita prezenta in peisajul tehnologic in materie de recrutare este platforma FIVEKEEP, care se adreseaza cu precadere intreprinderilor mari si mici care se bazeaza pe ideea identificarii aptitudinilor care vizeaza comportamentul candidatilor printr-o modalitate de filtrare a datelor personale relevante din CV-urile lor prin intermediul algoritmilor propusi de echipa proprie de psihologi și analisti. Platforma FIVEKEEP vine cu o serie de beneficii pe care le vom dezvolta si dezbate in textul de mai jos, atunci cand vom reliefa si aspecte care demonstreaza cat de utila este o astfel de inovatie in contextul pandemiei de COVID-19.

Prin urmare, ceea ce reuseste aceasta platforma de recrutare sa faca este sa ajute companiile care sunt in punctul in care intentioneaza sa aduca personal nou in interiorul organizarii si care urmeaza urmatorii pasi: stabilesc in platforma descrierea job-ului si care sunt criteriile pe care candidatii trebuie sa le indeplineasca, iar apoi FIVEKEEP isi preia doar CV-urile cele mai relevante. Dupa aceea, platforma se ocupa cu trimiterea mail-urilor catre adresele selectate in care candidatii pot gasi un link care ii directioneaza catre FIVEKEEP, unde au posibilitatea de a-si  incadra profilul si pot face testul  care le poate arata in ce masura profilul lor este compatibil cu locul de munca disponibil in compania dorita. Ultimul pas ii ajuta sa isi poata selecta doar candidatii cu cel mai ridicat grad de compatibilitate si, astfel, se poate trece la urmatoare etapa a procesului de recrutare constituita de interviul de angajare.

Principiile care stau la baza recrutarii fac referire la cele mai moderne modalitati de selectie, adaptate nevoilor si exigentilor clientilor de astazi. Printre cele mai relevante elemente ce tin de procesul de selecție se numara experiența educationala si profesionala, iar platforma FIVEKEEP reuseste sa se concentreze simultan si pe softskills-urile candidatilor. Mai mult, in cadrul acestui demers sunt creionate si cateva detalii ce tin de profilul psihologic al candidatilor. Pratic, prin intermediul acestei inovatii in materie de recrutare, se elimina anumiti pasi pe care departamentele de resurse umane urmau sa ii faca, platforma de recrutare Fivekeep redand mult mai fidel candidatii cu adevarat potriviti pentru a ocupa locurile vacante din cadrul unei companii.

Evident, platforma de recrutare Fivekeep nu se adreseaza doar companiilor, ci si persoanelor interesate sa isi gaseasca un job, care pot crea conturi și trimite CV în orice moment al zilei, dupa orice fus orar, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. In acest fel, au sansa de a-si gasi un loc de munca toate persoanele, indiferent de pregatire sau de studiile pe care le-au urmat. Cu alte cuvinte, Fivekeep este platforma de recrutare care vine in sprijinul tuturor, atat a angajatorilor, cat si angajatilor. Merita sa o incerci, caci sansa de a-ti gasi un loc de munca poate fi la doar un click distanta!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.