”Ploaie” de sancțiuni contravenționale asupra vazioniștilor verificați de polițiștii de Investigare a Criminalității Economice

evaziuneÎn urma unei acţiuni organizate pentru depistarea şi identificare persoanelor fizice şi juridice care efectuează activităţi comerciale ilicite, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.500 de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 1.000 de lei şi a fost ridicată în numerar suma de 284 de lei.

Vineri, 13 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat o acţiune pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul evaziunii fiscale precum şi pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale. Poliţiştii au verificat 35 de persoane fizice şi juridice şi pentru neregulile constatate au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 14.500 de lei. De asemenea, poliţiştii au confiscat bunuri alimentare şi nealimentare în valoare de peste 1.000 lei şi au ridicat în numerar suma de 284 de lei.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.