Ploua slab la Borsa, Sighetu Marmatiei si Targu Lapus. Stratul de zapada masura pana la 5 cm in Poiana Borsa

Trafic rutier in conditii de iarna. Sectoarele de drumuri publice din judet au carosabilul curat si umed. Angajatii secției de drumuri nationale au intervenit cu 6 utilaje si au imprastiat 20 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri judetene s-a actionat cu 2 utilaje si s-au raspandit 8 tone de material antiderapant.

Cerul este acoperit. Vizibilitatea este redusa de ceata ,sub 200 de metri, pe DN17C Dealul Stefanitei. Ploua slab la Sighetu Marmatiei, Borsa si Targu Lapus. Vantul prezinta intensificari temporare pe creste. Stratul de zapada masura pana la 30 cm la statia meteo Iezer, 11 cm in Pasul Gutai, 5 cm in Poiana Borsa, 4 cm in Baia Borsa.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost usor variabile. Nu au fost semnalate probleme. Vremea ramane calda pentru aceasta perioada. Cerul temporar noros noaptea, local va ploua slab, iar in zona montana inalta vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 8 grade, iar cele minime intre 1 grad si 4 grade. Izolat se va semnala ceata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.