PMP și PSD își dau mâna pentru proiectele județului Maramureș. VEZI cine este noul VICEPRESEDINTE al CJ Maramureș!

Un prim protocol de colaborare între PSD și PMP Maramureș a fost semnat în luna iunie 2016, după încheierea alegerilor locale în urma cărora PSD a fost desemnat câștigător net la nivelul județului. Atunci PMP și-a anunțat susținerea pentru ca președinte al Consiliului Județean să fie un reprezentant al PSD, iar liderul social-democraților, Gabriel Zetea a dat asigurări că PSD Maramureș nu va păstra niciuna dintre cele două funcții de vicepreședinte al CJ, iar una va reveni PMP. Acest lucru s-a și întâmplat la finalul lunii iunie 2016, iar protocolul încheiat la acel moment între Partidul Mișcarea Populară și Partidul Social Democrat a fost respectat în ultimul an și jumătate.

În după-amiaza zilei de luni, 30 octombrie 2017, liderii celor două partide, respectiv președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea și președintele PMP, Lucian Morar au resemnat protocolul de colaborare politică și administrativă până în anul 2020, în vederea asigurării stabilității politice în județul Maramureș și realizarea unei administrații publice performante și eficiente. Protocolul mai prevede că, în ceea ce privește constituirea majorităților în cadrul Consiliilor locale și a Consiliului Județean Maramureș, acestea se vor realiza strict în favoarea cetățeanului și a comunităților locale.

Totodată, PSD își menține susținerea pentru ca un reprezentant al PMP să ocupe poziția de vicepreședinte al Consiliului Județean, funcție rămasă vacantă după demisia lui Lucian Morar, care a ales să fie primar al orașului Ulmeni, în urma alegerilor câștigate în iunie 2017.

Biroul de presă al PSD Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.