PNL a anunţat candidaţii pentru primăriile a 14 oraşe mari şi trei consilii judeţene. Liberalii cer alegerea primarilor în două tururi

pnlPNL a anunţat candidaţii pentru primăriile a 14 oraşe mari şi trei consilii judeţene. Liberalii cer alegerea primarilor în două tururi

Conducerea PNL a validat, luni, candidaţii pentru primării din 14 municipii reşedinţă de judeţ, precum şi candidaţii pentru preşedinţia consiliilor judeţene Bacău, Cluj şi Teleorman, urmând ca, săptămâna aceasta, să fie prezentată şi strategia PNL pentru Bucureşti.

„Am validat candidaţii pentru funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ în paisprezece municipii şi candidaţii pentru funcţiile de preşedinţi de organizaţii judeţene, în trei judeţe, cu care intenţionăm să candidăm pentru preşedinţie şi care vor deschide listele. La Alba candidăm în continuare cu primarul Mircea Hava, la Arad, cu primarul Gheorghe Falcă, la Bacău cu senatorul Dragoş Luchian, la Brăila, cu senatorulCătălin Boboc, la Caraş Severin,  cu Ioan Popa, la Cluj, cu primarulEmil Boc, la Dolj, cu Pavel Badea, la Galaţi cu Nicusor Ciumacenco, fost viceprimar în Galaţi, la Deva, cu primarul Petru Marginean, la Drobeta Turnu Severin, cu primarul Daniel Carjan, la Ploieşti, cu senatorul  Andrei Volosevici, la Timişoara, cu primarul Nicolae Robu„, a declarat copreşedintele PNL Vasile Blaga, la finalul şedinţei BPN PNL.

Cât priveşte preşedinţii pentru consiliile judeţene, potrivit lui Vasile Blaga, BPN al PNL a validat candidatura senatorului Ionel Paler pentru CJ Bacău, a senatorului Alin Tişe, la  CJ Cluj şi a senatorului Eugen Pârvulescu, la CJ Teleorman.

Vasile Blaga a mai spus că BPN PNL va trebui să valideze şi candidatura lui Cristian Buşoi, care a fost desemnat candidatul PNL la Primăria Capitalei, de către Organizaţia PNL Bucureşti.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.