PNL Maramureș: reprezentanții din Maramureș prezenți la conferința PNL privind propunerile legislative pe marginea proiectului “România Educată”!

PNL Maramureș: reprezentanții din Maramureș prezenți la conferința PNL privind propunerile legislative pe marginea proiectului “România Educată”!
În perioada 19-20 august 2022, la Brașov, a avut loc conferința organizată de Partidul Național Liberal pentru a fi dezbătute proiectele de legi ale educației, propuse în cadrul proiectului “România Educată”.


La dezbateri au participat Anca Hendea, secretar de stat în Ministerul Familiei și Ioan Muntean, inspector general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, alături de alți 150 de liberali din toată țara, reprezentanți ai învățământului românesc.
Noile reglementări legislative sunt profunde și vizează o nouă arhitectură de sistem, de la sprijinirea accesului tinerilor în cariera de dascăl, la activitățile de formare profesională; de la evaluarea standardizată a elevilor, la reconfigurarea promovării în clasa a IX-a și a bacalaureatului.
Aceste proiecte de legi au susținerea Președintelui Klaus Iohannis, care este și inițiatorul proiectului național “România Educată”. Acest proiect are rolul de a susține reașezarea societății românești pe valori bazate pe integritate, performanță, muncă, talent și onestitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.