PNL Sighetu Marmației alături de cititorii Bibliotecii Municipale “Laurențiu Ulici” din Sighetu Marmației: donație de carte din biblioteca fiecărui membru !

PNL Sighetu Marmației alături de cititorii Bibliotecii Municipale “Laurențiu Ulici” din Sighetu Marmației: donație de carte din biblioteca fiecărui membru !

Începând cu luna  martie, Biblioteca Municipală “Laurențiu Ulici” din Sighetu Marmației are o locație proprie.

Cu o bogată activitate în viața comunității, cu rol major în formarea tinerilor ca cetățeni, biblioteca are mereu deschise  porțile pentru cei care aleg să-I treacă pragul.

În prezent  peste 8000 de cititori sunt înregistrați, iar lista se completează zilnic.

 Cu o istorie bogată în viața culturală a municipiului, Biblioteca “Laurențiu Ulici” a rămas și rămâne un izvor nesecat de știință și provocare, pentru cei care iubesc într-adevăr  lectura.

Membrii Partidului Liberal  din Sighetu Marmație au donat ieri, 26 aprilie 2018,  cărți din bibliotecile personale, cărți care vin să completeze colecțiile din Biblioteca Municipală.

Un gest care reliefează caracterul acestor oameni, cetățeni ai comunității, care înainte de a fi membri de partid, sunt oameni cu dragoste de carte.

Președintele PNL Sighetu Marmației, av. Daniela Onița Ivașcu a menționat : “De curând Biblioteca Municipală “Laurențiu Ulici” și-a redeschis porțile într-o nouă locație.

O vorbă veche din popor spune că „la casă nouă” nu e bine să mergi cu mâna goală, așa că azi am trecut pragul Bibliotecii având asupra noastră carti pe care membrii PNL Sighet au dorit să le doneze Bibliotecii.

Am fost întâmpinați cu căldură de catre personalul Bibliotecii, si am fost plăcut impresionati de modul în care arată astăzi Biblioteca “Laurențiu Ulici”.

Un fapt pozitiv aflat la fața locului a fost ca deși nu și-a deschis demult portile, numărul cititorilor dornici să imprumute o carte este în creștere.

Sunt mulțumită ca împreună cu colegii liberali din Sighet, cărora le multumesc pentru promtitudinea cu care au adunat aceste cărți care provin din bibliotecile personale, am reusit să facem acestă simbolică donatie.

Vă indemn să treceti pragul Bibliotecii, si să încercați să donati măcar o carte și să nu uitati înțeleptele vorbe: ” Ai carte, ai parte”!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.