Poliția a intrat la rupere. Percheziţie în Maramureș. Un autoturism a fost confiscat. Vezi de ce…

Poliția a intrat la rupere. Percheziţie în Maramureș. Un autoturism confiscat a fost confiscat. Vezi de ce…

Peste 15.000 pachete țigări și un autoturism confiscate în urma unei percheziţii

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmaţiei au efectuat, în baza unui mandat emis de Judecătoria Sighetu Marmației, o percheziţie domiciliară, în urma căreia au descoperit şi confiscat 15.100 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 167.700 lei, marfă pe care un maramureșean intenţiona să o comercializeze pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

Ieri, 12 octombrie a.c., începând cu ora 06.45, în baza unui mandat emis de către Judecătoria Sighetu Marmației, lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației – ITPF Sighetu Marmaţiei au efectuat o percheziţie pe raza localității de frontieră Bocicoiu Mare, județul Maramureş.

Percheziția s-a desfăşurat la domiciliul unui cetățean român, în vârstă de 23 de ani, iar în interiorul imobilului, precum și în două anexe de la aceeași locație, au fost descoperite 15.100 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană. Tot de la locația respectivă, polițiștii de frontieră au ridicat în vederea indisponibilizării un autoturism Volkswagen Sharan, în valoare de 7.300 lei, care avea aplicate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare.

Ţigările, în valoare de aproximativ 167.700 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Vamal al României.

În continuare, se desfăşoară activităţi specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.