Poliția de frontieră: Mașină căutată de autoritățile din Austria, oprită în Petea!


Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat, la ieșirea din țară, un autovehicul căutat de autoritățile din Austria. Mașina a fost indisponibilizată la sediul instituției.
La Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din țară un cetățean român în vârstă de 43 de ani, din județul Hunedoara. Acesta conducea un autovehicul marca Mercedes Benz. La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că mașina figurează ca fiind căutată de către autoritățile din Austria, alertă introdusă din data de 02 noiembrie 2022, cu mențiunea bun căutat ca probă în procedură penală (bun însușit pe nedrept). Cel aflat la volanul autoturismului a declarat că mașina nu îi aparține, ci a luat-o cu împrumut și nu avea cunoștință despre situația constatată în punctul de trecere a frontierei.
Mașina, a cărei valoare a fost estimată la 125.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul SPF Petea, iar în cauză polițiștii de frontieră sătmăreni au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.