Poliția de Frontieră Sighetu Marmației pe podium în cadrul concursului Festivalul Artiștilor Amatori din MAI!

Săptămâna aceasta a avut loc, la Borșa a 11-a ediție a Festivalului Artiștilor Amatori din MAI. Poliția de Frontieră Sighetu Marmației a avut reprezentanți, artiștii obținând premii și aprecierile participanților.

„Probele de concurs au fost și de data aceasta ofertante pentru colegii noștri – de la muzică folk solist, muzică folk grup, muzică populară, la muzică ușoară, aceștia încântând publicul prezent la festival.Cum Poliția de Frontieră e la loc de cinste la toate competițiile la care participă, nici de data acesta nu ne-am lăsat mai prejos.
Alexandru Petolescu (IGPF), nu este doar un bun polițist de frontieră, ci și un artist total – scrie, desenează, pictează, este pasionat de fotografie și IT, dar și cântă. Și o face foarte bine!
Anul acesta a obținut premiul I la secțiunea folk solist, premiul III și mențiune pentru folk grup (2 grupuri).
La secțiunea muzică ușoară, colegul nostru de la SPF Dorohoi – ITPF Iași, Daniel Vîtcu s-a clasat pe prima treaptă a podiumului.
Iar la secțiunea instrument muzică populară, locul III a fost obținut de Alexandru Iatchiv, de la SPF Siret – ITPF Sighetu Marmației.
Premiul special din cadrul Festivalului a fost acordat colegei noastre de la SPF Valea Vișeului – ITPF Sighetu Marmației.
Aseară, pe scena Festivalului a urcat o reprezentantă de seama ca cântecului și portului popular din Maramureșul Istoric care a ridicat publicul în picioare cu un concert de excepție – Maria Mihali, de la ITPF Sighetu Marmației.” (Poliția de Frontieră Sighetu Marmației)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.