Poliția economică în acțiune. Ce valoare au bunurile confiscate de polițiștii băimăreni?

Ieri, 22 martie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice au organizat și executat o acțiune pe linia prevenirii, descoperirii şi combaterii faptelor ilicite care se comit în domeniul contrafacerii și comercializării de mărfuri în municipiul Baia Mare.

Astfel, au fost verificate trei de societăți comerciale ocazie cu care au fost constatate cinci infracțiuni pe linia Legii 84/1998 privind contrafacerea de mărfuri.

Infracțiunile fac obiectul unui dosar penal, fiind indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor, 38 de articole de îmbrăcăminte în valoare de aproximativ 20.000 lei de la o societate comercială care desfășura activități de comerț cu produse ce prezintă suspiciunea de contrafacere, ce poartă însemnele unor mărci înregistrate.

În cauză, se efectuează activități de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, faptă prevăzută de art. 102 alin. 1, lit. b, din Legea 84/1998.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.