Poliţia locală: cât costă îngrijirea necorespunzătoare a unei clădiri?

sursa foto: Primaria Baia Mare

În perioada 14-21 decembrie 2020, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecţia Mediului au desfăşurat 1.363 de controale la platformele de colectare a deşeurilor menajere, dar și la containerele metalice de 4mc/16mc. În același interval, polițiștii au monitorizat 781 de coșuri stradale și au identificat 56 de depozite abandonate pe domeniul public. Tot ei au depistat mai multe autoturisme parcate pe spațiul verde precum și patru terenuri neîntreținute de proprietari.

166 de verificări au fost efectuate la locurile de joacă şi parcuri pentru identificarea unor eventuale nereguli. Angajații Biroului Protecţia Mediului au derulat controale și la două șantiere pentru a vedea dacă sunt respectate regulile de depozitare a deșeurilor provenite din construcții.

În urma acțiunilor efectuate au fost întocmite trei procese verbale. Printre acestea se găsește și o sancțiune contravențională pentru care s-a aplicat o amendă în sumă de 4.000 de lei deoarece imobilul deținut de către o societate comercială nu a fost întreținut corespunzător.

Facem precizarea că vineri, 18 decembrie 2020 a avut loc o acțiune comună cu Biroul Control Comercial-Direcția Poliția Locală care a avut ca și obiectiv, notificarea agentilor economici din hipermarketuri, supermarketuri, centre comerciale cu privire la respectarea măsurilor dispuse pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus (SARS-CoV-2).

Polițiștii locali monitorizează în continuare strada Miron Costin (Nucului), Complex Ferneziu, Mărășești intersecție cu Republicii, Păltinișului intersecție cu Pășunii, Transilvaniei-zona Garaje, Bulevardul Traian nr. 25, Dimitrie Cantemir-zona OPC, strada Gării capăt și Clinica Someșan.
Cetăţenii municipiului Baia Mare pot semnala eventualele abateri, dar şi propuneri de noi locaţii pentru amplasarea camerelor de supraveghere, la adresa de E-mail poliţia.locală@baiamare.ro sau telefonic: 0372.702702 / 0262.218961

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.