Poliţia Română caută recruţi! 4.000 de candidați s-au înscris la concursul de admitere la școlile de poliție!

academia_de_politieADMITERE LA ȘCOLILE DE POLIȚIE

 În această perioadă, se desfășoară concursurile de admitere la școlile de agenți de poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și ,,Septimiu Mureșan” Cluj. Examenele au debutat cu probele eliminatorii, contravizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice.

Începând cu data de 7 septembrie a.c., cei aproape 4.000 de candidați care s-au înscris la concursul de admitere la școlile de poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și ,,Septimiu Mureșan” Cluj susțin examenele la probele eliminatorii, respectiv contravizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice.

Anul acesta, pentru cele 505 locuri de la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris 3.201 candidați, iar pentru cele 125 de la Școala de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan” Cluj s-au înscris 780 de candidați.

În cadrul locurilor scoase la concurs, au fost incluse 24 de locuri pentru candidații de etnie rromă (21 la Câmpina și 3 la Cluj) și 18 locuri pentru alte minorități naționale (16 la Câmpina și 2 la Cluj).

Candidații declarați admiși la probele eliminatorii urmează să susțină examenul scris la limba română și limba străină.

Le dorim mult succes candidaților!

Anul acesta, Poliția Română a demarat campania ,,Și Tu Poți Deveni Polițist”, fapt ce a determinat un aflux mai mare de candidați la ambele școli față de anul trecut, respectiv o creștere cu aproape 600 la Școala Câmpina și aproape 100 la Școala Cluj,  a numărului de tineri ce doresc să urmeze o carieră în poliție.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.