Isterie în rândul tinerilor! Poliția Română face angajări. Vezi dacă și tu poți fi polițist!

12512561_986332778103780_5857501052747240100_nPoliția Română face angajări. Vezi dacă și tu poți fi polițist!

Ministerul de Interne a lansat în spaţiul virtual un anunţ cel puţin surprprinzãtor. Statul e dispus sã angajeze 2500 de civili pe post de poliţişti.

„Efectivele MAI primesc întăriri / Și tu poți să fii colegul nostru!

O prioritate a ministrului afacerilor interne este reducerea deficitul de personal la nivelul structurilor MAI. Astfel, o primă etapă este organizarea concursurilor pentru un număr de 1.000 de agenți de poliție care vor avea ocazia să treacă în corpul ofițerilor, bineînțeles, după promovarea examenului.
Începând cu 15 februarie a.c., vor fi inițiate procedurile de încadrare din sursă externă pentru un număr de 2.500 de posturi destinate structurilor operative!
Succes tuturor!

Anunţul a provocat isterie în rândul tinerilor care studiazã la şcolile din subordinea MAI. ”Ȋncepând cu 15 februarie a.c., vor fi inițiate procedurile de încadrare din sursă externă pentru un număr de 2.500 de posturi destinate structurilor operative”, a postat Ministerul de Interne pe pagina de Facebook.

Totuşi, ministerul promite cã tinerii care vor absolvi în 2016 şcolile de poliţie, au locurile de muncã asigurate.

sursa

 

11 COMENTARII

 1. Abia asteptăm să mai apara un lot de politisti fara scoală de politie, care sa aplice legea dupa ureche.Unde in alt domeniu se mai pot angaja fără scoală.Ieri pe drumuri, azi politist,că ma cere tara.Oare ce gandesc elevii de la scolile de politie.

 2. Numai politistii cu scoala se cred superiori!!?nu am auzit ca de judecatori.procurori sau cei angajati la anaf sa se faca atita dezbatere si nu fac scoli speciale se angajeaza pe baza de examen si atit!

 3. MAI are nevoie de o gura de aer proaspat in acest sistem putrezit si urat mirositor. De niste gandirii proaspete nu de creiere spalate si imbibate cu aroganta si dispret menite pentru a desconsidera umili si badjocori pe oricare dintre noi cetacenii de rand platitorii de taxe si impozite condamnati sa va tinem in carca si sa va platim salarii uriase

 4. Sunt multi tineri cu studii sup.fara un loc de munca stabil si care ar face cinste politiei ro.dati-le o sansa.

 5. Eu cred ca sansa tuturor este scoala. La fel si pentru a fi politist puteti urma scolile de profil ale MAI,unde puteti vedea cat de pregătiti sunteti pentru a aduce un aer proaspăt si a schimba ceva.Aveti macar curajul de a sustine un examen de acest fel si nu asteptati oportunități pentru a deveni ceva ce altii au devenit prin studii.

 6. Povesti…cum fara scoala?Nu sunt definitivati in profesie cei incadrati direct pana cand termina cursurile scolii de politie la care sunt trimisi dupa incadrare.Parcurg aceeasi materie si sunt examinati la fel ca elevii scolilor de politie.In urma concursului sunt incadrati doar cei care iau examenul iar intrebarile nu sunt toate usoare.Sincer,prefer un politist incadrat pe baza unui examen serios si care ulterior a terminat si scoala de politie decat unul care la 18 ani a dat examen din „subiect,complement si Mihai Viteazu” si a parcurs scoala aia cum a parcurs-o si a ramas cu ce a ramas din ea.Doar nu va ganditi ca pe cei mai putin sarguinciosi ii lasa scolile repetenti,ca isi strica „prestigiul”

 7. De ce la parchet, judecătorie nu angajați ingineri, medici, electricieni, drujbişti,actori sau orice altceva de nu au studiat dreptul ?
  Vi se pare ceva corect să vă opereze un polițist , un pompier sau un caporal ?
  Să nu vă surprindă când primiți amendă pentru ceea ce nu a-ți comis sau la comandă sunteți reținuți. Cei cu şcoală sper să nu accepte josnicii

 8. Daca ar intra cei care au terminat cursuri universitare si nu cei care nu stiu sa scrie bine romaneste …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.