POLIŢIŞTII AU FOST LA DATORIE DE FLORII

politia romanaÎn perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, în urma aprobării ministrului afacerilor interne, domnul Petre Tobă, Poliția Română a intensificat acțiunile la nivel național, pentru menținerea siguranței cetățenilor. Cu prilejul Floriilor aproape 150 de poliţişti maramureşeni, suplimentar faţă de dispozitivul curent, au desfăşurat activităţi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative.

Poliţişti aflaţi la datorie au avut ca prioritate prevenirea şi descurajarea evenimentelor care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenţia rapidă, în caz de sesizare, cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Astfel, poliţişti de la ordine publică, de la structurile de poliţie rutieră, polițiști de investigații criminale, de la transporturi şi de la alte structuri s-au aflat în stradă, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, precum şi în proximitatea lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestor sărbători.

Pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către aceste zone, precum şi în zona lăcaşelor de cult religios, poliţiştii de la rutieră au acţionat pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.