Poliţiştii din Şomcuta Mare şi Suciu de Sus au acţionat pentru protejarea fondului forestier

Pentru protejarea fondului forestier prin prevenirea şi combaterea delictelor silvice, poliţiştii din Şomcuta Mare şi de la Secţia 7 Suciu de Sus au acţionat pe raza de competenţă.

La Şomcuta Mare poliţiştii au verificat ieri 25 de autovehicule, au legitimat 33 de persoane şi pentru neregulile constatate au aplicat opt sancţiuni contravenţionale în sumă de 4840 lei. De asemenea, au fost ridicaţi în vederea confiscării 4 metri steri de material lemnos.

În perioada 28 iulie – 05 august a.c., poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus au verificat şapte instalaţii de debitat material lemnos şi au efectuat verificări şi patrulări în teren împreună cu personal silvic din cadrul Ocoalelor Silvice Târgu Lăpuş, Strâmbu Băiuţ şi Groşii Ţibleşului dar şi cu personal din cadrul ocoalelor silvice private.

Pe timpul desfăşurării activităţilor, poliţiştii au constatat trei infracţiuni la regimul silvic (două tăieri fără drept şi un furt de arbori) şi patru contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi de 5000 lei.

Totodată, au fost ridicaţi în vederea confiscării 3,5 mc material lemnos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.