Polițiștii în alertă. Ele sunt cele două eleve au dispărut în drum spre școală. FOTO

Polițiștii în alertă. Ele sunt cele două eleve au dispărut în drum spre școală. FOTO

Polițiștii din Vâlcea desfășoară verificări cu privire la dispariția a două fete, de 13, respectiv 14 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Antalya cu avionul din Baia Mare.  vezi aici oferta 

În cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost sesizați, de mama uneia dintre minore, cu privire la faptul că fiica sa, PREDESCU NICOLE ELENA, de 13 ani, din Râmnicu Vâlcea, nu a ajuns la Școala Gimnazială nr.10 și nici la domiciliu nu a revenit.

Din verificări a reieșit că minora ar fi însoțită de prietena și colega ei de clasă, Coman Diana.

PREDESCU NICOLE ELENA are în jur de 1,60-1,65 m. înălțime, 40-45 de kg., păr șaten deschis, lung, nas drept, ochi căprui.

În momentul plecării de la domiciliu ar fi purtat următoarele obiecte vestimentare: jachetă kaki, din fâș, prevăzută cu glugă cu blăniță maro, hanorac gri, pantaloni albaștri tip jeans, era încălțată cu pantofi sport negri, cu talpă de albă.

Cea de-a doua minoră, COMAN DIANA are de 1,60-1,65 m. înălțime, 55 de kg., păr șaten, până la umeri, nas drept, ochi căprui.

În momentul plecării de la domiciliu, aceasta ar fi fost  îmbrăcată cu o jachetă neagră, din fâș, pantaloni negri, tip jeans și încălțată cu o pereche de ghete maro.

Fetele ar mai fi plecat, în trecut, de la domiciliu.

Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la depistarea celor două minore, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul 112 !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.