Polițiștii maramureșeni au efectuat controale la regimul mărfurilor. Ce ilegalități au găsit?

Sâmbătă, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii descoperirii şi combaterii faptelor ilicite care se comit pe domeniul contrafacerii de mărfuri și pentru protejarea populației împotriva unor acte de comerț ilicit.

Polițiștii au verificat 28 de societăți comerciale, fiind constatate 16 infracțiuni pe linia Legii 84 din 1998- contrafacere de mărfuri.

Totodată, au fost indisponibilizate un număr de 54 produse susceptibile a fi contrafăcute, respectiv obiecte de îmbrăcăminte și accesorii care poartă însemnele unor mărci înregistrate, în valoare de aproximativ 8.000 de lei. De asemenea, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor OUG 28/1999, în valoare de 14.500 de lei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, sub supravegherea procurorului de caz, pentru comiterea infracțiunii de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.