Poliţiştii nu tolerează contrabanda cu tutun – patru dosare penale întocmite ieri

Comerţul ilicit cu ţigări rămâne în atenţia poliţiştilor. Ieri, 21 februarie, poliţiştii din Borşa şi cei din Şomcuta Mare au intensificat activităţile pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun pe raza de competenţă.

Activităţile susţinute de poliţiştii din Borşa au dus la prinderea în flagrant a  unei femei de 34 de ani, din oraş, care intenţiona să comercializeze în piaţă 98 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Pentru că nu a putut prezenta documentele legale, ţigările au fost ridicate iar poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi tragerea acestora la răspundere.

Şi poliţiştii din Şomcuta Mare au întocmit trei dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă după ce, în urma activităţilor desfăşurate ieri, au depistat trei persoane bănuite că ar fi comis astfel de infracţiuni. Cele  80 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană găsite asupra lor au fost ridicate iar poliţiştii continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să fie propuse măsuri legale.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.