Poliţiştii rutieri din Vişeu de Sus şi Baia Mare au aplicat amenzi în valoare de peste 15 000 de lei

politia rutieraIeri, 11 mai, poliţiştii din Vişeu de Sus au desfăşurat activităţi specifice pe principalele artere de circulaţie de pe raza oraşului, în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic şi depistării şoferilor care conduc neregulamentar autovehicule pe drumurile publice.

Astfel, poliţiştii au controlat peste 50 de autovehicule iar în urma verificărilor efectuate au constatat mai multe abateri la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Şoferii care au încălcat normele rutiere au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de aproximativ 8 000 de lei.

La Baia Mare, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea pietonilor care traversează neregulamentar şi în acelaşi timp a şoferilor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor. Astfel, au fost constatate 40 de contravenţii şi au fost aplicate amenzi în valoare de peste 7 200 de lei.

Foto: Arhiva

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Domnilor robert afemeiatul se leaga de femei sa fair amenzi ..le cere intalniri si face pe desteptul cu toata lumea
    Este platit din banii nostri si nu meritam sa ne jigneasca un mucos.hai sa ne adunam toti din Viseu sa il dam afara nu merita sa fie politist.Nu stie sa respecte dar îsi bate joc de oamenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.