Poliţiştii sigheteni au aplicat amenzi în valoare de aproape 11 000 de lei

politiaIeri, 04 decembrie, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au efectuat o acţiune de control cu ocazia târgului lunar din municipiu, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de aproximativ 11 000 de lei.

Între orele 09 – 15.30, poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră şi investigaţii criminale au verificat peste 40 de persoane fizice şi juridice care desfăşurau activităţi de comerţ în cadrul târgului lunar din municipiul Sighetu Marmaţiei. În urma controalelor efectuate, poliţiştii au aplicat 39 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10 850 de lei şi au confiscat 46 de pachete cu ţigări deţinute ilegal în vederea comercializării.

Au fost sancţionate fapte care contravin prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite şi O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, poliţiştii au pus în executare două mandate de aducere.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.