Pompierii de la EATON Sirbi, locul 1 la faza judeteana a concursului SPSU!!!

isu1Pompierii  de la EATON Sirbi, locul 1 la faza judeteana a concursului SPSU!!!
Pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, s-a desfasurat  faza judeteana a concursului Serviciilor Private pentru Situații de Urgență.
Concursul ,organizat de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Maramures, a reunit la start echipajele operatorilor economici din judet si a avut ca obiectiv, dezvoltarea si perfectionarea aptitudinilor si a deprinderilor specifice, necesare indeplinirii actiunilor de interventie in situatii de urgenta.
isuEchipajele participante (cate 10 membri in fiecare echipa) au avut de trecut trei probe: pista de indemanare si viteza, stafeta 4x100m si dispozitivul de interventie.
Intrecerea a fost castigata de catre echipajul societatii comerciale EATON Electroproductie Sirbi(comuna Farcasa). Pe locurile urmatoare s-au clasat echipele sociatatilor: 2.Aramis SA, 3.Plimob Sighetu Marmatiei,4.Aviva
Ocupanta locului intai s-a calificat la faza interjudeteana, care va avea loc in luna iulie in judetul Bihor si va concura alaturi de echipele castigatoare din judetele Cluj, Satu Mare, Bihor, Arad, Timiş, Sălaj.
Faza nationala de anul acesta se va tine in Salaj
 
Informatii primite de la Ioan Chira Zah , sef serviciu privat pentru situatii de urgenta Eaton
Mai multe fotografii pe: Facebook / Comuna Farcasa Maramures

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.