Pompierii maramureșeni au intervenit ieri, 28.02.2019, la 5 situații de urgență

Detașamentul de Pompieri „ Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a intervenit în localitatea Coaș, unde un incendiu a izbucnit în camera de zi a unei case de vară. Focul a distrus circa 50 kg de materiale textile, diverse obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la jarul căzut din sistemul de încălzire. Tot pompierii băimăreni au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe bulevardul Republicii din municipiul Baia Mare. În urma accidentului a rezultat o victimă, în vârstă de 32 de ani, care a fost preluată de către echipajul de prim ajutor al S.M.U.R.D. Baia Mare și transportată la spital.

La Mocira, pompierii militari din cadrul Detașamentului Baia Mare au lichidat un incendiu, izbucnit la vegetație uscată, în urma căruia au ars circa 30 de hectare de vegetație. Garda de Intervenție Bogdan Vodă a intervenit la Slătioara, unde în camera de zi a unei locuințe a izbucnit un incendiu. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la o lumânare lăsată aprinsă și nesupravegheată. Focul a distrus o masă și o ușă din lemn.

Cea din urmă intervenție de ieri a fost cea a pompierilor din Borșa, care au intervenit în Moisei pentru a lichida un incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.