Pompierii maramureșeni au lichidat patru incendii in acest weekend

În intervalul 24-26.11.2017, pompierii maramureșeni au lichidat patru incendii.

Vineri, 24.11., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un container de gunoi de pe Aleea Tineretului din Borșa. În urma incendiului au ars circa 100 kg de deșeuri menajere. Militarii Pichetului Târgu Lăpuș au fost chemați să lichideze un incendiu în localitatea Fânațe, unde un atelier de fierărie a fost cuprins de flăcări. Focul a mistuit circa 3 metri pătrați de perete din lemn, 50 kg de lemn de foc și 5 metri liniari de grindă. De asemenea, s-au deteriorat și 7 metri pătrați de perete din lemn și 5 metri pătrați de plăci din azbociment.

Sâmbătă, 25.11., pompierii băimăreni au fost solicitați să intervă pe strada Granicerilor din municipiul Baia Mare, unde un incendiu a izbucnit într-o bucătărie. Din fericire, a ars doar mâncarea dintr-o cratiță uitată pe aragaz.

Duminică, 26.11., tot pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 300 kg de resturi menajere.

Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit în cazul a 62 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 18 cazuri, Fărcașa 17, Sighetu Marmației 4, Cavnic 2, Târgu Lăpuș 4, Bogdan Vodă 9, Vișeu și Borșa fiecare câte 4 cazuri.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.