Ponta: Angajamentul meu este că nici un român aflat la necaz nu trebuie lăsat singur

Premierul Victor Ponta a declarat, marți seară, la Antena 3, în cadrul unei ediții speciale desfășurate în localitatea Novaci din Gorj, afectată grav de inundații, că angajamentul său în fața opiniei publice în ziua lansării candidaturii la prezidențiale este acela că niciun român care ajunge la un moment dat într-o situație socială dificilă nu trebuie lăsat singur și nu trebuie abandonat de stat și de comunitatea din care face parte.

„E un angajament de-a dreptul, acela că niciun român care la un moment dat are un necaz, și aici nu vorbesc numai de inundații, vorbesc despre multe lucruri, vorbesc de cel care și-a pierdut pensia, de cel care nu are loc de muncă, de cel care este evacuat din casă pentru cine știe ce. Niciunul nu trebuie lăsat singur și nu trebuie abandonat. Acesta este mesajul de care cred că avem nevoie”, a declarat premierul, întrebat care ar fi mesajul fundamental pe care oamenii ar trebui să-l rețină după ziua anunțului privind candidatura sa la prezidențiale.

Ponta a adăugat că trebuie să dovedim că „suntem un popor, nu suntem doar niște indivizi care fiecare supraviețuiește ca-n junglă”. „Un popor înseamnă că atunci când unul are un necaz ceilalți sar să-l apere, că statul își face datoria și că dumneavoastră, mass-media, cei care au sarcini prin atribuțiile de serviciu, toți ceilalți își fac partea lor și ajută la nevoie. Acesta cred că este mesajul „, a declarat Victor Ponta.

Premierul a mai spus că dacă fiecare român va simți sentimentul că nu e abandonat la greu o să avem o țară mai bună.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.