Ponta: România azi este o țară care s-a împăcat cu toate rănile trecutului

Premierul Victor Ponta a declarat, marți seară, după dineul pe care Casa Regală l-a organizat la Sinaia cu ocazia împlinirii a 150 de ani de activitate a Senatului, că România este o țară care ‘s-a împăcat cu toate rănile trecutului’.

‘Este o mare onoare pentru orice șef al Guvernului să participe la un eveniment la care au fost sărbătorite două instituții fundamentale ale României — Senatul, care a împlinit 150 de ani, și monarhia — 148. Parlamentul, monarhia, biserica, armata sunt fondatorii statului român și e foarte greu să îți imaginezi o Românie de azi fără a gândi cu respect pentru aceste instituții. Cred că România azi este o țară care s-a împăcat cu toate rănile trecutului și este un lucru extraordinar pentru generațiile care vin’, a spus Victor Ponta.

Premierul și soția acestuia, Daciana Sârbu, au participat, marți seară, la dineul organizat de Casa Regală la Castelul Peleș din Sinaia cu ocazia împlinirii a 150 de ani de activitate a Senatului. Printre participanții la eveniment s-au mai aflat vicepremierul Gabriel Oprea, președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, care a venit însoțit de soția sa, senatorii PSD Ilie Sârbu, Ecaterina Andronescu și Georgică Severin, fostul premier Petre Roman împreună cu soția sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.