Pop Darius, deputat AUR : sunt alături de maramureșenii mei și împreună vom lupta pentru a se face dreptate!Problema deșeurilor nerezolvate!

Pop Darius, deputat AUR : sunt alături de maramureșenii mei și împreună vom lupta pentru a se face dreptate!Problema deșeurilor nerezolvate!

Problema deșeurilor este una de actualitate, iar din 16.05.2021 s-a sistat activitatea de colectare și transport a deșeurilor municipale de pe toată raza UAT-urilor aflate în Zona 1 SMID Maramureș.

“După nenumărate sesizări, propuneri de soluții lansate autorităților, și declarații politice adresate persoanelor competente, ne zbatem de aceeași problemă, a deșeurilor, care acum a rămas fără remediu.Conform comunicatului transmis de către SC DRUSAL SA autorităților maramureșene, începând cu data de 16.05.2021 se va sista activitatea de colectare și transport a deșeurilor municipale de pe toată raza UAT-urilor aflate în Zona 1 SMID Maramureș.

„Din lac în puț” sau din nepăsare în gunoi, așa a ajuns județul nostru din cauza „mizeriei” celor aflați de-a lungul anilor la conducerea instituțiilor publice și care nu înțeleg că ei au depus jurământ pentru apărarea intereselor comunității, a cetățenilor și nu pentru interesul de partid. Ați promis de fiecare dată în campaniile electorale, indiferent de culoarea politică, că veți schimba în bine județul, dar până acum ați reușit să îl aduceți în negrul doliu! „Vorba multă sărăcia omului”, domniile voastre promit și noi înnotăm în gunoaie!

Ce ați făcut până acum, stimați responsabili aflați la conducerea instituțiilor care distrug încet, dar sigur, frumosul nostru Maramureș??!! Cum ați gestionat problema deșeurilor? Așteptăm să ne răspundeți…de îndată! Cine este vinovat? Se-aude, domnilor de la județ?!

Este inadmisibil să pedepsiți cetățenii, care vă plătesc salariile, lăsându-i cu deșeurile în poartă, necolectate, când cei vinovați sunteți de fapt dumneavoastră!Vă cer să rezolvați această situație jenantă și de sfidare la adresa populației! Eu, Darius Pop, în calitate de deputat AUR Maramureș, sunt alături de maramureșenii mei și împreună vom lupta pentru a se face dreptate!” a menționat Pop Darius, deputat AUR Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.