Portbagaj modificat special pentru transportul ţigaretelor de contrabandă

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul PTF Halmeu au descoperit 1.259 pachete ţigări, de provenienţă ucraineană, ascunse într-un locaş special amenajat prin modificarea portbagajului, în autoturismul unui cetăţean maghiar.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar ţigările şi autoturismul au fost confiscate.

 Ieri, 3 august a.c., în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, jud. Satu Mare s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul Joszef T., de 32 de ani din Ungaria conducând un autoturism, marca Opel.

Cu ocazia formalităților pentru intrarea din România, polițiștii de frontieră, în cooperare cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport.

Astfel, în mașină, într-un locaş special amenajat prin modificarea portbagajului lângă roata de rezervă, au fost descoperite 1.259 pachete de țigări, de provenienţă ucraineană.

Drept urmare, ţigările în valoare de aproximativ 5.600 lei, precum şi autoturismul au fost ridicate în vederea confiscării, iar cetăţeanul maghiar a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.